?

Log in

No account? Create an account

Trust no one

« previous entry | next entry »
Sep. 26th, 2005 | 06:13 pm

Huomenna minä menen hakemaan yliopiston ATK-tunnukset, joilla voin käyttää sähköpostia, ilmoittautua kursseille, ja tehdä kaikkea kivaa yliopiston verkossa! Voin kertoa teille koko tarinan! Tunnukset jaettiin alun perin noin kolme viikkoa sitten TVT-opinnoissa, joihin yritin kyllä osallistua. Valitettavasti minut neuvottiin väärään osoitteeseen, joten vittuunnuin ja lähdin Turkuun. Seuraavalla viikolla soitin jonnekin ATK-tukeen, jonka numeron nohevana tyttönä löysin opinto-oppaasta. Sanoivat, että mene Aleksandriasta hakemaan. No minä menin. Aleksandriasta neuvoivat toiseen paikkaan, toisesta paikasta neuvoivat Aleksandriaan, josta neuvoivat edelleen kolmanteen paikkaan, johon en viitsinyt enää mennä.

Viime viikolla toverini sai yliopistolta sähköpostia koskien hakematta jääneitä ATK-tunnuksia ja käymättömiä TVT-opintoja. Sähköposti oli tietysti lähetetty yliopiston sähköpostiosoitteeseen, jota ei ilman tunnuksia pysty käyttämään. (MITÄ HELVETTIÄ MINÄ EN TAJUA MITÄ NE OVAT AJATELLEET KOULUTETUT IHMISET VOI LUOJAN TÄHDEN no niin.) Sain ystäväni kautta kuitenkin tiedon ja ilmoittauduin korvaavalle TVT-tunnille, jonka tietysti ajattelin korvaavan alkuperäiset tunnit myös siten, että siellä saisin hakematta jääneen käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnuksia olikin tarjolla ainakin kolmelle muulle, jotka olivat jo saaneet tunnuksensa. Minun tunnuksiani opettajalla ei ollut, vaikka olin asianmukaisesti ilmoittautunut kurssille ajoissa ja nimeni oli ilmoittautuneiden listalla. Opettaja neuvoi paikkaan, josta kuulemma varmasti tunnukset saisin, lupasi soittaakin sinne, että tietäisivät odottaa minua ja antoi vielä tarkat saapumisohjeet. "Kellariin"?

Näin viime yönä sellaista unta, että menin hakemaan ATK-tunnuksiani. Sisään piti mennä lasiovesta, jossa oli kulunut teksti "eläinlääkäri". Oven takana oli epämääräinen rappukäytävä, joka johti pieneen ja tunkkaiseen juhlasalintapaiseen, jossa ala-asteikäiset lapset harjoittelivat jonkinlaista koulunäytelmää. Menin juhlasalin läpi vessaan, jossa oli pöntön vieressä epämääräinen vanerilevy, joka peitti ihmisenmentävän aukon lattiassa. Nostin vanerilevyn ja menin aukosta alempaan kerrokseen (kellariin?), jossa oli toinen WC (likainen, muuten ja haisi pahalta). WC:n oven takana oli sellainen odotustila, niin kuin oli ala-asteella kun jonotettiin terveydenhoitajalle. Yhdessä ovessa luki pienessä tarralapussa "ATK-luvat". Sieltä sain tunnukseni!

Jos en saa ATK-tunnuksiani huomenna, poltan yliopiston päärakennuksen.

Haluaisin kirjoittaa kappaleen "Oodi informaatiolle" ja omistaa sen Helsingin yliopistolle. Kappaleessa on jykevä kasaribiitti ja mahtipontiset Queen-tyyppiset kuoro-osuudet! En ole vielä keksinyt sanoja, mutta kuoro laulaisi näin: "LÄLLÄLLÄLLÄLÄÄÄÄ KUKAAN EI TIEDÄÄÄÄÄÄÄ". Musiikkivideossa baskeripäiset ihmiset törmäilisivät seiniin ja jotain Manga-asuun pukeutunutta kennosamuraita hakattaisiin tiiliskivellä naamaan. (Lähinnä sen takia, että se on oikein mokomille kawaiita hokeville kimittäville epäsikiöille!) Patoutunut viha auttaa jaksamaan.

Link | Leave a comment |

Comments {0}